Ako vytvoriť vizitky zadarmo?

Vizitky má dnes takmer každý, tak prečo nie vy? Radi by ste si vytvorili svoju vlastnú kolekciu vizitiek, ale neviete, ako na to? Je to ľahké.

Pre vytváranie vizitiek sú tu samozrejme odborníci, ale ti k tomu nie sú potrební - teda pokiaľ nechcete vizitiek niekoľko stoviek, ale len pár (farby v domácej tlačiarni by vás pre tento úkon vyšli draho, preto, ak chcete vizitiek veľký počet, je odporúčané nechať to na odborníkoch).

Na internete existuje mnoho programov pre tvorbu vizitiek, ale navštívenky môžete tvoriť aj pomocou aplikácie od Microsoftu. Najlepší pre tvorbu vizitiek je program od Microsoft s názvom Publisher, ktorý je súčasťou MS Office. Stačí sa s programom trošku pohrať a uvidíte, že vás to bude určite veľmi baviť. Nemusíte tu tvoriť nielen vizitky, ale napríklad aj kalendáre, životopisy, reklamy atď. Je to skvelý program, ktorý rozhodne využijete!
BusinessCards MX

Pokiaľ tento program nemáte, môžete využiť zdarma dostupný program s názvom BusinessCards MX, pomocou ktorého vytvoríte naozaj profesionálne vizitky. Aj keď ste v tomto programe začiatočník, zvládnete vytvorenie svojich vizitiek absolútne bez problému. Postup pri navrhovaní spočíva v tom, že volíte hotové objekty, ktoré sú súčasťou programu, napr text, figúry, obrázky a pozadia a ľubovoľne ich umiestňujete v pripravovanom návrhu. Program využíva šablóny vizitiek, ktoré si môžete buď pripraviť sami, alebo vybrať z hotových vzorov vizitiek z programu. Jednou z možností programu je aj ukladanie dát obsahujúcich informácie o firme, alebo osobe a ich využitie pri tvorbe ďalších vizitiek. V programe máte prístup k cca 750 vzorovým šablónam vizitiek.