Na cestách

Na cestách doma aj v zahraničí sú vizitky neodmysliteľným pomocníkom. Či už používate osobné, firemné typy vizitiek, či ich kombináciu, môžete ušetriť veľa času i peňazí. Tu je pár našich tipov, ktoré sa mnohým ľuďom osvedčili:

     * Rýchle zoznámenie - na cestách by sme si chceli oddýchnuť, ale realita je často iná a my ledva stíhame nastúpiť do lietadla. Práve na cestách ale stretneme mnoho zaujímavých ľudí z celého sveta. Bola by škoda nechať tieto náhody nechať plávať len preto, že ste si nestihli vymeniť e-mail naškrábaný v zhone na kus papiera.Vizitka vo vrecku to elegantne vyrieši.
     * Rýchle označenie kufra a ďalších vecí - vizitka obsahuje vaše meno, mail a zvyčajne aj telefónne číslo. To sú presne informácie, ktoré dávate na štítok svojho kufra. Môžete teda miesto štítku vložiť svoju vizitku. Už nikdy sa Vám kufor nestratí.
     * Rýchlejšie vybavenie oficiality v hoteli - kdekoľvek si potrebujú opísať vaše meno, telefón či e-mail, môžete namiesto zdĺhavého a omylného diktovanie jednoducho nechať na mieste svoju vizitku. Kým si recepčný do počítača prepisuje váš e-mail, vy už môžete byť na svojej izbe a konečne si po dlhej ceste odpočinúť.
     * Fotografovanie - vyfotil vás niekto a vy by ste radi požiadali o fotku? Napíšte názov miesta na vizitku a požiadajte fotografa o zaslanie fotografie.